Så här kan du använda oss i din undervisning

På ett kreativt och lustfyllt sätt inspirerar vi barn och unga att erövra det skrivna ordet. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria för skolor i våra upptagningsområde.

För att boka våra program går du in på kalendern som motsvarar din skolas upptagningsområde, välj en aktivitet som är ledig och fyll i formuläret så hjälper vi dig vidare därifrån.

Har du aldrig besökt oss med din klass tidigare? Genom att registrera dig här får du inloggningsuppgifter till vår lärarportal där du kan boka in dig. Berättarministeriets aktiviteter är kostnadsfria för alla skolor i våra upptagningsområden.

Våra skrivarverkstäder finns i Södertälje (upptagningsområdet omfattar Södertäljes kommun), Husby (upptagningsområdet omfattar Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta och Hässelby stadsdelsförvaltningar) och Hagsätra (upptagningsområdet omfattar Enskede-Årsta-Vantör och Farsta). Hösten 2017 öppnar vår första skrivarverkstad i Göteborg (Östra Göteborg och Angered).

Vad säger andra lärare om oss?

Varje år genomför vi en stor undersökning för att ta reda på vad de lärare som har besökt oss tycker om Berättarministeriet.

9 av 10

 

lärare säger att Berättarministeriets metod är ett stöd i undervisningen

9 av 10

 

lärare rekommenderar Berättarministeriet och vår metod till en kollega

1230

 

klassbesök sedan starten 2011

2637

 

pedagogbesök sedan starten 2011