Finansiella medel och bidrag

Genom rörligt kapital så kan ditt företag bidra till att säkerställa Berättarministeriets möjlighet att fortsätta verka så länge vi behövs. Desto mer långsiktiga engagemang, desto mer kan vi fokusera på vårt syfte.

Vi har fyra olika nivåer beroende på omfattning av stödet, i samarbetet kan vi erbjuda exempelvis diplom, digitalt och tryckt material, föreläsningar och workshops.

För mer information, kontakta Berättarministeriets generalsekreterare, Dilsa Demirbag-Sten på [email protected]

Huvudpartnerskap

Som huvudpartner bidrar ditt företag med långsiktighet och kontinuitet under minst tre års tid, vilket möjliggör en betydande och hållbar samhällsinsats. Ni har en huvudroll för Berättarministeriet och betraktas som en mycket nära partner.

Partner

Som partner bidrar ditt företag med långsiktighet och kontinuitet under minst två års tid, och blir därför en viktig partner för vårt syfte, för samhället och för områdena vi verkar i.

Företagsvän

Som företagsvän bidrar ditt företag under minst ett års tid med rörligt kapital, vilka tillsammans med våra partners och huvudpartners ger Berättarministeriet möjlighet att fortsätta utveckla verksamheten och vara ett stöd för barn och lärare i socio-ekonomiskt utsatta områden.

Gåva

Företag kan också bidra med en gåva om valfri summa till Berättarministeriet.

Ni kan skänka ett bidrag till vår verksamhet genom bankgiro: 5091-2773 eller Swishkonto: 1236158893. Kom ihåg att märka din inbetalning med ”Gåva” och ert företagsnamn.