vill du vara med och stötta vårt arbete för en god och jämlik utbildning till alla barn?

Som företag kan du stödja Berättarministeriets arbete genom att bidra med en gåva eller bli en av våra samarbetspartner.

BLI SAMARBETSPARTNER

Att bli samarbetspartner med Berättarministeriet innebär att ditt företag stödjer vår stiftelse ekonomiskt men vi ser även gärna att företagets medarbetetare engageras. På så sätt kan ditt företag bidra till en positiv samhällsutveckling och samtidigt skapa ett socialt engagemang bland medarbetarna.

Är du intresserad av att bli vår samarbetspartner finns det flera alternativ. Som huvudpartner är du med och utvecklar Berättarministeriet, genom ett långsiktigt finansiellt samarbete. Du kan också bli vår pro bono-partner och genom kreativitet, engagemang, stor kunskap och tid stödja vår verksamhet. Som projektpartner gör du det möjligt för oss att utveckla nya projekt. Ett sista alternativ är att bli ett av våra stödföretag, som bidrar med kunskap, kreativitet och ett stort engagemang.

GE EN GÅVA

Företag kan också bidra med en gåva till Berättarministeriet.

Ni kan skänka ett bidrag till vår verksamhet genom bankgiro: 5091-2773 eller Swishkonto: 1236158893. Minst 80 procent av våra intäkter går direkt till barnen i skrivarverkstäderna. Kom ihåg att märka din inbetalning med ”Gåva” och ert företagsnamn.

KONTAKTA OSS

Intresserad av att stödja oss? Kontakta verksamhetsansvarig Dilsa Demirbag-Sten så utformar vi ett samarbete enligt era önskemål: dilsa@berattarministeriet.se