Matchen mot skogens djur

Lollo och Elias var på fotbollsplan och de värmde upp inför en viktig match, tillsammans med sina lagkamrater. Lolla är en väldigt försiktig och blyg tjej som inte vågar prata med människor som hon inte känner. Hon är snäll mot de hon känner och hjälper gärna sina lagkamrater.

Elias är också väldigt snäll, han delar gärna med sig och lånar ut sina fotbollsskor. Han samlar nämligen på fotbollsskor och har 28 par. Han är rättvis och snäll även på planen, där han passar alla.

Fotbollsplanen ligger mitt i skogen mellan alla träd. Skogen är stor och fin men också lite läskig. Fotbollsplanen har konstigt nog konstgräs som är blått och rött. Motståndarna som de ska möta är, skogens alla djur. I djurlaget finns bland annat björnar, myror, sniglar, fåglar och spindlar.

Det var lite dammigt och grått ute den här dagen och när matchen pågått i 13 minuter så kommer plötsligt en ond, men färgglad clown in på planen. Hen slår kullerbyttor in på planen och ställer sig sedan på avsparkspunkten och börjat jonglera. Först blev alla väldigt glada över se clownen, men sedan upptäckte de …

 

3A Ängåsskolan