fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fortbildning i barnsäkerhet, Göteborg

30 mars, 2022 kl. 15.0016.30

Berättarministeriet bjuder in till en fördjupande fortbildning med tema barnsäkerhet och bemötande för dig som är verksam volontär och har gått grundutbildningen.

Du som volontär möter dagligen i våra utbildningscenter barn som ibland är oroliga, har olika lätt att fokusera, är ledsna eller utåtagerande. Med denna fortbildning vill vi stötta dig i ditt volontärskap genom att ge dig möjlighet att fördjupa dig i vår barnsäkerhetspolicy och för att skapa samsyn om hur vi tillsammans möter barn med olika utmaningar. Under fortbildningen kommer vi att diskutera olika förhållningssätt till barn som utmanar och arbeta med fiktiva situationer som kan uppstå under ett program i utbildningscentret. Syftet är som alltid att vi ska möta och stötta barnen på bästa sätt.

Fortbildningen är ett viktigt led i vårt barnsäkerhetsarbete och vi uppmuntrar starkt alla som har möjlighet att anmäla sig. Anmälan görs på hemsidan (kräver inloggning).

Vid frågor, kontakta volontärledare Isabella Kolbert på isabella.k@berattarministeriet.se

Detaljer

Datum:
30 mars, 2022
Tid:
15.00–16.30

Plats

Berättarministeriets utbildningscenter, Gamlestaden
Göteborg, + Google Map

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se