Ett stöd i din dagliga undervisning

På Berättarministeriet tror vi på det lustfyllda lärandet. Vi stöttar lärare att uppmuntra elevers nyfikenhet och tilltro till den egna språkförmågan. Våra pedagogiska program är förankrade i läroplanen och verkar som ett ämnesövergripande stöd för lärare. De vänder sig främst till elever i årskurs 2–5 och är upplagda på ett sätt som möjliggör att alla elever, oavsett kunskapsnivå, kan delta.

Ett skolprogram startar i något av våra utbildningscenter där utbildade medarbetare och volontärer finns på plats för att lyssna, vägleda och uppmuntra eleverna i skrivandet.

För att boka in din klass på något av våra program går du in på kalendern för det utbildningscenter som motsvarar din skolas upptagningsområde, väljer en aktivitet som är ledig och fyller i formuläret så hjälper vi dig vidare därifrån.

Har du aldrig besökt oss med din klass tidigare? Genom att registrera dig här får du inloggningsuppgifter till vår lärarportal där du kan boka in dig. Berättarministeriets aktiviteter är kostnadsfria för alla skolor i våra upptagningsområden.

BLÄDDRA I VÅR PROGRAMFOLDER!

Vad säger andra lärare om oss?

Varje år genomför vi en stor undersökning för att ta reda på vad de lärare som har besökt oss tycker om Berättarministeriet.

9 av 10

 

lärare säger att Berättarministeriets metod är ett stöd i undervisningen

9 av 10

 

lärare rekommenderar oss och vår metod till en kollega

1230

 

klassbesök sedan starten 2011

2637

 

pedagogbesök sedan starten 2011