fbpx

Ge en gåva

Minnesgåvor och hyllningsgåvor

Du kan uppvakta någon du tycker om med en hyllningsgåva till förmån för Berättarministeriet. Det går också bra att hedra minnet av en avliden person genom att skänka en minnesgåva till vår verksamhet. Fyll i uppgifterna i formuläret så skickar vi ett gåvobevis till den mottagare du har angivit.

Minnesgåva

Hyllningsgåva

Gåva

Här skriver du din personliga hälsning till mottagaren.

Swishbetalning

Swisha valt belopp till nummer 123-615 88 93, eller rikta din mobilkamera mot QR-koden för att öppna Swish.

qr-kod swish

Postgirobetalning

Berättarministeriet har 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige. Betala in valfritt belopp till PG 900639-6, och märk betalningen ”Gåva”.

Skänk aktieutdelning

Du kan skänka din aktieutdelning till Berättarministeriet. Då ökar din gåva med mer än 40 procent i värde. Tänk på att du måste göra Berättarministeriet till mottagare (”rättighetshavare”) till din utdelning minst en vecka innan bolagsstämman hålls i det utdelande bolaget. Kontakta därför din bank redan nu för att vara säker på att hinna i tid. Mer information hittar du på  på www.aktiegavan.se.

Berättarministeriet har 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige. Det betyder att Svensk Insamlingskontroll och auktoriserad revision granskar Berättarministeriet i syfte att bekräfta att insamling och verksamhet präglas av transparens, kravuppfyllnad, etik, ändamålsenlighet och professionalism. Här kan du läsa vår insamlingspolicy.

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se