fbpx

Mycket givande! Föreläsarna kompletterade varandra, med en bra blandning av forskning, inspiration och humor.

Medverkande:

Agneta Gulz

Agneta Gulz disputerade i kognitionsvetenskap 1991 och var med och grundade och utvecklade Sveriges första undergraduateprogram i kognitionsvetenskap, vid Skövde universitet 1993–1997. Gulz är professor i kognitionsvetenskap vid Lunds och Linköpings universitet, där hon också leder forskargruppen ”The Educational Technology Group”. Hennes övergripande forskningsområde är lärteknologi, i synnerhet sådan som bygger på digitala pedagogiska agenter. Agneta Gulz medverkar i Stockholm, den 30/10.

 

Betty Tärning

Betty Tärning tillhör forskargruppen ”The Educational Technology Group”, som bland annat  utvecklar digitala läromedel. Hon har stor kunskap inom digital lärteknologi med ett särskilt intresse för feedback och dess roll i digitala lärspel och appar. Är mycket intresserad av hur utveckling och design av läromedel kan påverka människor på olika sätt. Hon menar att feedback har en stor potential att kunna påverka vårt lärande positivt om den utformas på rätt sätt. Betty Tärning medverkar i Göteborg, den 31/10.

Ingela Korsell

Ingela Korsell är författare och doktorand i pedagogik vid Örebro universitet. Hon har en bakgrund som grundskollärare och är ledamot i Läsrådet. Ingela Korsell medverkar i Stockholm, den 30/10.

Eric Haraldsson

Eric Haraldsson är skolbibliotekarie i Växjö på Ringsbergskolan, som bland annat fått utmärkelsen ”Skolbibliotek i världsklass” av fackförbundet DIK. Han är även ledamot i Läsrådet. Eric Haraldsson medverkar i Göteborg, den 31/10.

Åsa Julin

Åsa Julin har närmare 20 års erfarenhet som journalist, programledare och producent på bland andra SVT och Sveriges Radio, och är nu verksam som moderator, producent och strategisk rådgivare inom medie- och kommunikationsfrågor.

Christopher Wollter

Chistopher Wollter utbildade sig vid Teaterhögskolan i Göteborg, och har därefter varit engagerad bland annat vid Stockholms Stadsteater, Oscarsteatern, Göteborgsoperan, Kungliga dramatiska teatern, Vasateatern, Malmö Opera, Cirkus och Teater Brunnsgatan Fyra i Stockholm.

Foto: Robert Eldrim

David Batra

David Batra är, bland mycket annat (som programledare, författare och föreläsare) en av landets främsta stå upp-komiker, med över 1000 föreställningar och titeln ”Årets manliga komiker” i bagaget.

 

Gör din anmälan här:

Anmälan till Berättarministeriets lärarkonferens 2023

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se