fbpx

Genom en årlig lärardag exklusiv för lärare i våra upptagingsområden* vill Berättarministeriet inspirera och erbjuda konstnadsfri fortbildning.

I år är på temat digitalt lärande och vi har bjudit in profilerade talare och kommer att hålla i interaktiva workshops. Under dagen presenteras konkreta redskap och verktyg lärarna kan ta med sig direkt in i klassrummet. Lärardagen är också ett tillfälle för kollegiala möten och kunskapsutbyten.

Årets talare

Patricia Diaz Språklärare, pedagogisk utvecklare på KTH, författare och föreläsare. Patricia kommer att föreläsa om hur man kan använda digitala verktyg för att gynna elevernas kunskapsutveckling. Innan har hon bland annat föreläst på BETT-mässan i London, SETT-dagarna, Skolforum och Bokmässan.

Sylvana Sofkova Hashemi Docent i utbildningsvetenskap vid Göteborgs Universitet Med avstamp i sin forskning om digitalt lärande kommer Sylvana under sin föreläsning att ge konkreta exempel på hur du kan använda digitala verktyg i din undervisning

Alexandra Ågren von Schwerin Lärare på Emmaskolan i Angered, toppkandidat av Pennsvärdet 2018. Alexandra kommer att hålla i en workshop med fokus på språkutveckling med praktiknära exempel. Alexandra har som lärare utvecklat ett engagerande klassrum där kreativitet och kritiskt tänkande ständigt är närvarande.

Jenny Söderhjelm Larsson Svensklärare på Östbergaskolan, vinnare av Pennsvärdet 2018. Jenny kommer att hålla i en workshop med fokus på språkutveckling med praktiknära exempel för oss. Genom att kombinera ledarskap, frihet och kreativitet har Jenny skapat en språkutvecklande miljö i hela Östbergaskolan som kommer alla till gagn, såväl barn som vuxna.

Pavlina Spanos Svensk- och engelskalärare på Enbacksskolan, vinnare av Pennsvärdet 2019 Pavlina kommer att hålla i en workshop med fokus på språkutveckling med praktiknära exempel för oss. Hon har efter 20 år som lärare utvecklat en fingertoppskänsla för det pedagogiska hantverket där kreativitet och kritiskt tänkande ständigt är närvarande.

*Våra upptagningsområden är: Angered, Östra Göteborg, Rinkeby, Kista, Spånga, Tensta, Hässelby, Vällingby, Årsta, Enskede och Vantör.

Är du intresserad av att komma? Anmäl dig här

Varmt välkommen önskar
Vännerna på Berättarministeriet

 

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se