fbpx

Våra tankar och vår kärlek går till de drabbade i covid-19 och till de många drabbade i Järvaområdet.

– Covid-19 drabbar oss alla, som individer, familjer och samhället i stort. Ett av de områden som drabbats hårdast är ett av våra upptagningsområden, Järva. Vi på Berättarministeriet skickar all vår kärlek till de som drabbats och deras familjer, hälsar generalsekreterare Dilsa Demirbag-Sten tillsammans med alla oss på Berättarministeriet.

Just nu har vi tillfälligt stängt vår programverksamhet för att minska smittspridningen, en åtgärd förordad av våra ansvariga myndigheter. Ett av våra huvuduppdrag är att vara en trygg punkt och gemensam plats för elever, volontärer, lärare och boende i våra upptagningsområden. Det är just den typ av kontakt vi inte kan erbjuda just nu, men vi jobbar hårt för att stötta med det vi kan och för att komma på nya innovativa lösningar på hur vi kan vara ett så bra stöd som möjligt under tiden.

Vi kommer att öppna så fort vi kan och vi jobbar alla fortfarande bakom kulisserna.

Tills dess uppmanar vi till medmänsklighet och att följa myndigheternas riktlinjer som finns samlade på https://www.krisinformation.se/. Ta hand om varandra.

 

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se