fbpx

Länsförsäkringar Älvsborg kraftsatsar för att fler barn ska klara grundskolan. Berättarministeriet är en av de utvalda verksamheter Länsförsäkringar beslutat stödja inom initiativet Framsteget. Det gemensamma målet är att förbättra barn och ungdomars hälsa och livsvillkor i Älvsborg. Länsförsäkringar Älvsborg investerar totalt 25 miljoner kronor fram till och med 2025.

”Berättarministeriets sätt att arbeta med ett kreativt och meningsfullt lärande där det behövs som mest är ovärderligt. Genom vårt samarbete får fler barn, och lärare, i vårt område möjlighet att ta del av deras fantastiska skolprogram. Vi är superstolta”, säger Linn Blakstvedt, hållbarhetsansvarig.

Samarbetet med Länsförsäkringar Älvsborg handlar om att nå ut med Berättarministeriets modell till skolor med högt socioekonomiskt index i Borås, Trollhättan och Vänersborg.

Vi är så glada och stolta över samarbetet med Länsförsäkringar Älvsborg. Det är hedrande att kunna vara en del i att faktiskt erbjuda lösningar utifrån vad lärarna i de här skolorna ser för utmaningar”, säger Maria Wallin, institut- och regionansvarig på Berättarministeriet.

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se