fbpx

FULLBOKAT

Välkomna på ett samtal mellan Berättarministeriets generalsekreterare, Dilsa Demirbag-Sten, och Qaisar Mahmood, konsult och författare, som skrivit boken En av dem om sina upplevelser som cykelbud i Stockholm.

Qaisar Mahmood tog anställning som Foodorabud för att undersöka hur verkligheten ser ut för de människor som cyklar stan runt för att leverera mat hem till andras lägenheter. Hur ser gapet mellan värderingar och beteenden ut hos den svenska medelklassen?

Qaisar Mahmood föddes i Lahore i Pakistan 1973. Som mycket ung kom han till Sverige med sin familj. Han är idag skribent och debattör kring frågor som rör identitet, bildning, svenskhet och delaktighet.

Dilsa Demirbag-Sten är kurd född i Turkiet och kom som sexåring till Sverige. Hon är generalsekreterare för Stiftelsen Berättarministeriet, som i över 10 år arbetat med lärare och skolor i socioekonomiskt utsatta områden.

Samtalet äger rum fredagen den 12 maj kl. 14.00–15.00 på Berättarministeriets kansli, Drottninggatan 120 (gamla observatoriet) i Stockholm.

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se