fbpx

Vi har glädjen att presentera två nya projektpartners till Berättarministeriet som har valt att bevilja bidrag till vår verksamhet.

 

Kulturrådet till Kreativ onsdag och Lovprogram

Berättarministeriet vill med detta ta nästa steg och utveckla lov- och fritidsprogrammen avseende material och programinnehåll samt stärka spridning så att fler barn i områden med hög arbetslöshet ges förutsättning att upptäcka hur roligt det är att läsa och skriva.

Läs mer om Lovprogrammen och Kreativ onsdag

 

Stiftelsen Oscar Hirschs minne & Byggnadsstiftelsen S:t Erik till Kartuppdraget

Berättarministeriet kommer härmed att vidareutveckla programmets moment, elev- och lärarmaterial. Syftet med Kartuppdraget är att stärka elevernas lust att lära och kunskap genom interaktion mellan idrott, svenska, geografi och samhällskunskap i Berättarministeriets upptagningsområden.

Läs mer om Kartuppdraget

 

Berättarministeriet tar tacksamt emot bidragen och stödet för att ytterligare kunna stärka lärare och elever i våra upptagningsområden där vi verkar för ett Sverige där alla barn och unga är trygga i det skrivna ordet och har förutsättningar att aktivt delta i samhällslivet.’

 

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se