fbpx

Varmt välkommen att starta vårterminen med Berättarministeriets volontärdagar, i form av två lunchföreläsningar. Föreläsningarna ges via Teams kl. 12.00–12.45. Anmäl dig här.

Tisdag den 16 januari berättar Julia Jansson, utbildningsledare på Berättarministeriet, om vad det innebär att vara volontär hos oss. Tillsammans med en lärare och en volontär beskriver hon vad det ger för mervärde till såväl elever och lärare som för volontären själv.

Onsdag den 17 januari får vi insikter i lärande genom gestaltning. Vår generalsekreterare Dilsa Demirbag-Sten talar om berättarkonstens historia och betydelse för ett lustfyllt lärande. Skådespelaren Tobias Aspelin – utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg och aktiv på bland annat Stockholms stadsteater, Orionteatern och Malmö stadsteater – berättar om gestaltning och hur man kan arbeta med rösten och kroppsspråket för att förmedla budskap och väcka engagemang.

Välkommen!

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se