fbpx

Är ni en verksamhet med kunskapsorientering och samhällsnytta i fokus? Söker ni efter vackra och centrala lokaler för ca 10-15 personer med tillgång till moderna mötesrum? Då kan ni vara våra nya grannar till Observatoriet på Drottninggatan 120.


Gamla Observatoriet från 1753 ägs sedan 2018 av Stockholms stad med målet att skapa en ny och kreativ mötesplats mellan skolorna, akademin och ideella organisationer som bidrar till barns utveckling och höjda skolresultat.


Om lokalerna
De ljusa och vackra rummen ligger i fil om totalt fyra rum, 81 kvm, på andra våningen. Pentry finns. Våra vänner på Raoul Wallenberg Academy har under flera år drivit sin verksamhet härifrån och finns som referens när de nu tar steget till nya lokaler.

Mötesutrymmen
Tillgång till två gemensamma mötesrum med nyttjandegrad efter ert behov om totalt 43,5 kvm i fil på samma våningsplan som lokalerna.
Utrymmena är fullt inredda och har modern mötesteknik samt gemensamt bokningssystem, service och underhåll.

Städ av lokalerna ingår.

Tillträde vid årsskiftet eller enligt överenskommelse. Tveka inte att höra av er så snart som möjligt om ni är intresserade, till Reza Saleh på reza.s@berattarministeriet.se

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta lena.a@berattarministeriet.se