dilsa

Dilsa Demirbag-Sten

Generalsekreterare

Hej,

Vill du och ditt företag samverka med oss för ett Sverige där alla barn har rätt till en god och jämlik utbildning? Vi erbjuder olika former av samarbeten, som du kan läsa mer om nedan. Låter något av förslagen intressant för er, eller har du några frågor eller andra förslag? Kontakta oss via knappen nedan. 

Varma hälsningar,
Dilsa Demirbag-Sten
Generalsekreterare Berättarministeriet

Samverkan

Berättarministeriets mål är att alla barn i Sverige ska få samma förutsättningar till en god och jämlik utbildning. Det är en komplex utmaning som kräver en djupgående samhällsförändring. Genom att stödja Berättarministeriet bidrar du till den långsiktighet och uthållighet som krävs. Vi erbjuder olika samarbetsnivåer beroende på omfattning av stödet, samt pro bono-partnerskap och möjlighet för dina medarbetare att bli volontärer hos oss. 

Huvudpartner

Som huvudpartner bidrar ditt företag med rörligt kapital under minst tre års tid, vilket möjliggör en betydande och hållbar samhällsinsats. 

Partner

Som partner bidrar ditt företag med rörligt kapital under minst två års tid. 

Pro bono-partnerskap

Som pro bono-partner bidrar ditt företag på ett väldigt konkret sätt till vår verksamhet genom att ni ställer er kompetens till förfogande, och bidrar med tid och expertis. 

Gåva

Företag kan bidra med en gåva på valfritt belopp till Berättarministeriet. Ni kan skänka ert bidrag till vår verksamhet genom bankgiro: 5091-2773 eller Swishkonto1236158893. Kom ihåg att märka din inbetalning med ”Gåva” och ert företagsnamn. Skicka oss gärna ett mejl också, så att vi har möjlighet att tacka för gåvan. 

Volontärskap

En viktig del i vår metod är att de barn som kommer till oss ska mötas av engagerade och intresserade vuxna som ser, lyssnar och uppmuntrar dem i deras skapande. Som volontär hos oss går du en grundutbildning, och är sedan med i våra utbildningscenter när skolklasser kommer dit. Som företag kan du bidra genom att låta dina anställda vara volontärer hos oss på arbetstid. Det är ett uppskattat och viktigt bidrag, både för Berättarministeriet, barnen och volontärerna. 

Vill du veta mer?

Tack för din registrering

Nu är du registrerad som volontär, välkommen till oss!

Vänligen notera att ditt bekräftelsemejl kan hamna i skräpposten. Vid tekniska frågor, kontakta [email protected]